Fasadrenovering ROT-avdrag

Sedan 1995 har vi på Roseb AB hjälpt privatpersoner och företag med fasadrenoveringar. Idag har du möjlighet att utnyttja ditt ROT-avdrag för din fasadrenovering. Vi utför våra tjänster i Eskilstuna med omnejd och du kan idag ta del av vår kostnadsfria rådgivning samt konsultation gällande projektet.

 

Vårt fasadrenovering ROT-avdrag är tillgängligt för de privatpersoner som nyttjar våra tjänster. Det betyder att du kan få ett 30% avdrag på uppdraget när du anlitar oss inför renoveringen.

 

Vem kan nyttja fasadrenovering ROT-avdrag?

 

Alla privatpersoner som idag äger en bostad eller en fastighet har möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Du behöver även vara minst 18 år gammal, betala skatt samt vara ägaren till den bostad som ska renoveras.

 

Uppfyller du dessa grundkrav och tar du del av våra tjänster, behöver du bara betala 70% av arbetskostnaden. De 30% resterande kostnaderna betalar Skatteverket åt dig. Det finns en gräns på hur mycket avdrag du kan få. Maxgränsen på ROT-avdraget ligger på 50 000 kronor per person och år.

 

Anlitar du oss gällande din fasadrenovering i Eskilstuna kommer vi inkludera ditt ROT-avdrag direkt i din offert hos oss. Det gäller självklart även de andra tjänsterna som vi erbjuder.

 

Du kan läsa mer om ROT-avdraget genom att gå in på Skatteverkets hemsida, eller så kan du kontakta oss kostnadsfritt via vår mailadress info@roseb.se, via vårt kontaktformulär eller över telefonnummer 08-17 90 90 samt mobilnummer 070-236 26 19. Vi utför våra projekt i Eskilstuna och närliggande områden.

 

 

 

Lång erfarenhet av fasadrenovering

 

Alla våra hantverkare på Roseb AB är specialister. De kan allt som handlar om takrenovering inom trä- och putsfasad. Förutom detta erbjuder vi dessutom alla slags renoveringar inom ombyggnader och fastigheter som interiörmålning, fönsterrenovering, takskottning, taksäkerhet och takarbete och många fler tjänster.

 

Förutom det ROT-avdrag fasadrenovering som du kan utnyttja när du ska renovera fasaden, går det också bra att använda detta avdrag på någon av de andra tjänsterna som vi erbjuder. Vi på Roseb hjälper dig mer än gärna med din renovering eller ombyggnad. Tillsammans med våra specialister kan vi även erbjuda en kostnadsfri konsultation av projektet. Är du berättigad kan du nyttja ditt 30% ROT-avdrag på alla tjänster som vi utför.

 

Vi utför idag fasadrenovering i Eskilstuna med omnejd. Vi kan erbjuda en kostnadsfri offert gällande projektet du vill utföra och kan även åka iväg till ditt boende fysiskt i Eskilstuna och orter som ligger nära Eskilstuna.

FASADRENOVERING I ESKILSTUNA

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka in ett meddelande via vårt kontaktformulär.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

30% ROT-avdrag på fasadrenovering!

Kontakta oss